ZZP factoring

Bent u op zoek naar de beste factoring oplossing? Zoek niet verder. FactoringPortal.be is aangesloten bij 14 verschillende factormaatschappijen, zodat u altijd in contact komt met de meest geschikte partij met de laagste tarieven en beste condities. Voor zowel ZZP-ers, het MKB als het grootbedrijf bieden wij de juiste oplossing.

Wij zijn aangesloten bij bijna alle factormaatschappijen, waar we uitstekende contacten mee hebben. Sommige zijn relatief onbekend maar hanteren zeer concurrerende tarieven! Wij helpen ZZP-ers en MKB, maar ook grote bedrijven de juiste partij te vinden waardoor u de kans op financiering vergroot en verzekerd bent van de beste condities.

Factoring wordt steeds populairder en is een moderne manier van financieren. Debiteuren kiezen er steeds vaker voor pas op 30, 45, 60 of zelfs 90 dagen te betalen. Daar is een prima oplossing voor; diverse factormaatschappijen kunnen de facturen direct bevoorschotten. U beschikt direct over een ruimere liquiditeit.

Wat is ZZP factoring?

ZZP factoring is het contant maken van facturen, speciaal gericht op ZZP-ers. Als u openstaande rekeningen heeft en lang moet wachten op uw geld kunnen de facturen door een factormaatschappij worden bevoorschot. Met factoring kunt u direct tot 97% op uw rekening gestort krijgen. Sommige factormaatschappijen zijn inclusief kredietverzekering, dat betekent dat als uw opdrachtgever of debiteur omvalt, u verzekert bent van uw geld. Vooral voor ZZP-ers en MKB geeft deze vorm van factoring extra zekerheid.

Kosten van factoring

De kosten van factoring variëren nogal, van ca. 3% tot aan 8% van de ingediende omzet. Het tarief hangt o.a. af van de betaaltermijn, de gegoedheid van de opdrachtgever en de hardheid van de factuur.
Wij helpen u als ZZP-er, MKB en groot bedrijf de meest geschikte factoring partij te vinden, met gunstige voorwaarden en tarieven.

Voor wie geschikt ?

Factoring is geschikt als u:

  • minimaal 30.000 euro per jaar factureert
  • altijd achteraf factureert (nadat de prestatie is geleverd)

Op deze site kunt u kosteloos en vrijblijvende de beste offertes opvragen. We zijn aangesloten bij zo goed als elke factormaatschappij en kunnen u daarom de beste tarieven en voorwaarden bieden. Bovendien kunt u ons altijd bellen of mailen voor advies. U kunt er ook voor kiezen om meer informatie op te vragen over debiteuren verkopen of facturen verkopen. Wij zullen u deskundig én op maat gemaakt advies geven over de best passende factoring-mogelijkheden.

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
secure sft SSL

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacybeleid.

Bekend van o.a.:
DiTij Logo Elsevier Logo FD Logo Sprout Logo
Nu alleen via deze site TIJDELIJK gratis White Paper:

8 essentiële Factoring

Do’s & Don’ts
Lees meer