Vorderingen verkopen

U wilt uw vorderingen verkopen ? Dan bent u bij factoringvergelijken.nl aan het juiste adres. We hebben contact met alle factormaatschappijen van Nederland. Via ons komt u in contact met de meest geschikte partijen om uw vorderingen te verkopen.  Er zijn meer dan 14 verschillende factoringmaatschappijen in Nederland die allemaal verschillen in acceptatie, mogelijkheden en pricing. Dit maakt de factoringwereld ingewikkeld en onoverzichtelijk.

Wij geven u onafhankelijk informatie over factoring en het verkopen van vorderingen zodat uw bedrijf de beste keuze kan maken. Via ons kunt u terecht bij 14 verschillende factormaatschappijen. We kennen deze partijen er goed.  Hun condities, tariefstelling en voorwaarden zijn bekend.  U vergroot de kans op financiering en bent verzekerd van de beste condities als de aanvraag via ons verloopt..

Wat is vorderingen verkopen  ?

Als uw onderneming groeit of u wordt geconfronteerd met lange betaaltermijnen dan is het verkopen van uw vorderingen wellicht ets voor u. Het levert direct meer financiële ruimte op.

Vorderingen verkopen is het contant maken van facturen. Met andere woorden; voor een discount heeft u direct uw geld in handen.

Met de extra liquiditeit die vrijkomt kunt u de groei van uw bedrijf financieren. Of uw crediteuren sneller betalen en  kortingen bedingen.

Kosten facturen verkopen

De kosten van vorderingen verkopen variëren van ca. 2% tot 10% van de ingediende omzet. Dit is een all-in tarief.

Wij helpen u de juiste partij te vinden met de meest concurrerende tarieven en voorwaarden.

Voor wie geschikt ?

Facturen die zijn verstuurd nadat de prestatie helemaal is afgerond komen in aanmerking om te verkopen. Doorgaans geldt er wel een minimum van 2000 euro per factuur.

Kredietverzekering

Doorgaans bent u verzekerd van uw geld als de factormaatschappij uw vordering koopt. Dit is echter niet altijd het geval! Vraag hier dus naar en/of lees de voorwaarden goed. Wij kunnen u daar ook bij helpen.

 

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
secure sft SSL

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacybeleid.

Bekend van o.a.:
DiTij Logo Elsevier Logo FD Logo Sprout Logo
Nu alleen via deze site TIJDELIJK gratis White Paper:

8 essentiële Factoring

Do’s & Don’ts
Lees meer