Werkwijze

Hoe werkt factoringvergelijken ?

Als u een aanvraag via ons doet bent u verzekerd van de beste deal. Door onze jarenlange factoringervaring en goede contacten bij zo goed als elke factormaatschappij in Nederland (meer dan 10) kunnen wij u koppelen aan de partij die het beste bij u past.

Elke factormaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden, mogelijkheden en onmogelijkheden. De markt is daardoor weinig transparant. U kunt zelf met 4 of 5 maatschapijen bellen of mailen, maar dan bent u nog steeds niet verzekerd van de beste deal. (En het kost bovendien veel tijd).

Als u bij ons een aanvraag doet kijken we naar een aantal variabelen (o.a. omzet, branche, wel of geen buitenlandse debiteuren, aantal facturen etc) en maken op basis daarvan een selectie van factormaatschapijen die daarbij goed passen. Dit zijn er doorgaans 3 of maximaal 4. We leggen de gegevens van de aanvraag voor. Deze factormaatschappijen zullen deze gegevens uiteraard strikt vertrouwelijk behandelen. De geselcteerde maatschappijen zullen u vervolgens een (indicatieve) offerte mailen of met een verzoek tot een afspraak komen.

Doordat wij van factoringvergelijken al een selectie hebben gemaakt op basis van uw profiel en uw wensen weet u zeker dat u in contact komt met de meest relevante partijen. Dit maakt dat u veel tijd bespaart en altijd in contact komt met de juiste partijen. Een aanvraag via onze site zorgt zo op een hele eenvoudige wijze voor de beste deal in factoring.

Voor factormaatschappijen is het een groot voordeel rechtstreeks in contact te komen met geslecteerde bedrijven die zij goed kunnen financieren. De factormaatschappijen betalen hier dan ook graag een vergoeding voor. Door deze vergoeding kunnen we de kosten van deze website dekken en kunnen we deze service vooralsnog kosteloos aanbieden.

 

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
secure sft SSL

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacybeleid.

Bekend van o.a.:
DiTij Logo Elsevier Logo FD Logo Sprout Logo
Nu alleen via deze site TIJDELIJK gratis White Paper:

8 essentiële Factoring

Do’s & Don’ts
Lees meer